Webdesign diensten

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Responsive webdesign, adaptive webdesign, fluid webdesign

Websites worden tegenwoordig het meest gebruikt op smartphones. Wij zorgen dat uw website er op alle soorten beeldschermen fantastisch uitziet en optimaal bruikbaar is.

Door middel van responsive, adaptive en fluid webdesign technieken wordt uw website perfect weergegeven op een smartphone, tablet, notebook of desktop.

Een goede schaalbare website is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, een responsive website komt ook hoger in de zoekmachines zoals Google!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

SEO, Search engine optimization, On-site SEO, SERP

Een groot gedeelte van de bezoekers van uw website komt binnen via een zoekmachine. Daarom is het belangrijk dat uw website een hoge positie in de zoekresulraten (SERP) heeft.

Zoekmachine optimsalisatie (SEO: Search Engine Optimization) is een verzamelnaam voor diverse webdesign technieken die ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar wordt in zoekmachines.

Goede content, geoptimaliseerde afbeeldingen, landing pagina's, sitemaps en een snelle website helpen uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachine te krijgen én te houden. Uiteraard wordt uw website aangemeld bij de Google Search Console.

Content management

Content management

CMS, Content management systeem, Inhoud beheer systeem

Nieuwsberichten, aanpassingen in de tekst, nieuwe foto's en prijs wijzigingen voert u natuurlijk het liefst zelf uit. Dat kan eenvoudig met behulp van een content management systeem (CMS). Zonder enige kennis van HTML kunt u eenvoudig zelf uw website beheren.

Heeft u speciale wensen of wilt u een specifiek gedeelte van uw website zelf beheren, dan is het mogelijk om een klein op maat geschreven content management systeem te ontwikkelen. Uiteraard kunt ook kiezen voor een open source content management systeem zoals Wordpress. Wij adviseren u graag bij deze keuze.

Wordpress websites

Wordpress websites

Wordpress websites, Wordpress plug-ins, Wordpress themes

Wordpress is het meest populaire content management systeem. Met Wordpress kunt u eenvoudig zelf uw website actueel houden, nieuwsberichten toevoegen en afbeeldingen opslaan.

Door middel van talloze plug-ins is uw Wordpress website uit te breiden met nieuwe functies. Bijvoorbeeld een volledige webshop met online iDEAL en credit card betaling mogelijkheden.

Wordpress thema's zorgen voor een mooie, unieke lay-out van uw website. Wij ontwikkelen Wordpress websites binnen een flexibel en snel premium thema.

Webshop

Webshop

E-commerce, webwinkel, Woocommerce, iDEAL

Met een webshop of webwinkel vervagen openingstijden en afstanden. Klanten kunnen uw online winkel dag en nacht bezoeken. Het volledig benutten van een online verkoop kanaal is een uitdaging. Gelukkig is e-commerce ook laagdrempelig. Uw webshop kan bestaan uit een klein selectief assortiment of zelfs maar één product. Ook voor dienstverlening of evenementen is een webshop geschikt.

Naast maatwerk webshops ontwikkelen wij uw webwinkel binnen Wordpress in combinatie met de WooCommerce webshop plug-in. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen.

Landing pagina's

Landing pagina's

Landing pages, SEO, SEM, Online marketing

Een landingspagina is een webpagina binnen uw website waarnaar verwezen wordt vanuit andere media zoals social media campagnes, e-mail marketing of Google Adwords. Het doel van een landingspagina is het verhogen van conversie. Landingspagina's maken meestal geen deel uit van de flow van uw website.

Daarnaast is het mogelijk om landingspagina's in te zetten voor zoekmachine optimalisatie. De inhoud van de landingspagina wordt dan geschreven rond een specifiek keyword.

Wordpress onderhoud

Wordpress onderhoud

Wordpress core updates, Wordpress plug-in updates, Wordpress theme updates

Voor Wordpress websites verschijnen er regelmatig updates. Updates aan de Wordpress core, thema's en plug-ins. Zowel voor de veiligheid en het goed functioneren van uw Wordpress website is het belangrijk dat de updates geïnstalleerd worden.

Wij onderhouden uw Wordpress website en zorgen ervoor dat de Wordpress updates worden geïnstalleerd. Deze updates aan uw Wordpress website voeren wij eerst uit in een test omgeving. Verloopt de update zonder problemen, dan voeren wij de update uit aan uw live website.

Website beveiliging

Website beveiliging

SSL, HTTPS, Google reCAPTCHA, Backup

Beveiliging van uw website is een belangrijk thema. Standaard wordt een SSL certificaat geïnstalleerd zodat uw website enkel gebruikt wordt via een beveiligde versleutelde verbinding. Google reCAPTCHA helpt spam misbruik tegen te gaan.

Wordpress websites worden veilig geïnstalleerd inclusief firewall plug-in. Wij verzorgen tevens de updates aan uw wordpress website.

Daarnaast zorgen wij voor een dagelijkse back-up van uw website, databases en e-mail.

Webhosting

Webhosting

Domeinnaam registratie, webhosting, e-mailhosting

Wij verzorgen uw domeinnaam registratie, webhosting en e-mailhosting.

Graag adviseren wij u bij de keuze voor een domeinnaam of de inzet van verschillende domeinnamen. Een sterke domeinnaam zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar wordt in zoekmachines.